El Delegat del Govern es va reunir amb la presidenta del Consell de Seguretat Nuclear per tractar els temes de seguretat nuclear que afecten a Tarragona

El Delegat amb Carmen Martínez Ten i la Subdelegada a Tarragona

16/09/2008

El delegat del Govern a Catalunya, Joan Rangel, i la subdelegada del Govern a Tarragona, Teresa Pallarés, es van reunir ahir a Madrid amb els màxims responsables del Consell de Seguretat Nuclear. A la reunió, celebrada a la seu del CSN, hi va assistir la seva presidenta, Sra. Carmen Martínez Ten, el director tècnic de Protecció Radiològica, Juan Carlos Lentijo, el subdirector de Emergències, Eugenio Gil, així com el cap del Gabinet de la Presidència, Julio Alberto Torres.
 
La reunió ha permès repassar els temes que afecten la seguretat nuclear de Tarragona. El delegat del Govern a Catalunya, Joan Rangel, com a director del Pla d’Emergència Nuclear de Tarragona (PENTA), ha plantejat convocar una reunió a la Delegació del Govern a Catalunya per a elaborar un pla de treball de desplegament del PENTA en la que es concreti una planificació de simulacres i la formació que s’ha de transmetre als actuants que hi hagin de participar.
 
En aquesta propera reunió, impulsada per la Delegació del Govern a Catalunya per a desplegar el PENTA, es vol comptar amb totes les Administracions responsables dels diferents grups que integren el PENTA (CSN, Generalitat de Catalunya i Delegació del Govern a Catalunya), i la seva convocatòria serà degudament anunciada.