Afeccions al trànsit per obres a la T-11, a la N-340 i a l’AP-7

13/02/2009

  • Continuen les afeccions de trànsit per les obres de reordenació de la T-11
Des del dia 16 a l’1 de març 
 
Segons ens informa la Unitat de Carreteres a Tarragona del Ministeri de Foment, a partir del dilluns dia 16 de febrer fins l’1 de març de 2009, els treballs de reordenació d’accessos a la T-11 realitzats per l’empresa Corsán-Corviam, Construcción, S.A. continuaran produint les següents afeccions al trànsit:
 
1)     La rotonda del punt quilomètric 15,800 al punt quilomètric 16,200, la Floresta- La Granja
 
Al via lateral de la marge dret (accés a Camp Clar pel carrer Riu Segre) segueix l’afecció al trànsit que circuli per aquesta zona amb la reducció de dos carrils a un. Es poden produir talls puntuals pel moviment de maquinària d’obra. A la calçada esquerra (direcció Reus) segueix l’afecció al trànsit que circuli per aquesta zona amb estretament de plataforma per la dreta sense ocupació de carretera.
 
2)     La rotonda del punt quilomètric 16,700 al 16,800, Parc Riu Clar. Els accessos del punt quilomètric 16,825 a la Floresta i Parc Riu Clar continuaran tallats i s’accedirà als barris per la resta d’accessos existents a dreta i esquerra.
 
3)     Del punt quilomètric 17,100 al 17,200, calçada dreta (direcció Tarragona) es mantindrà ocupat el voral dret.
 
Les afeccions, amb la senyalització corresponent, són per a la 24 hores de tots els dies de la setmana. L’horari de treball és de les 7’00 hores fins les 20:00 hores i fins les 13:00 hores divendres i vespre de festa.
 
  • Afecció al trànsit a la T-11 per obres del corredor ferroviari del mediterrani
Del 16 al 19 de febrer, 
 
Segons en informa la demarcació de Carreteres del Ministeri de Foment, els treballs previstos de connexió ferroviària del corredor del mediterrani amb la línia d’alta velocitat Madrid-Barcelona-Frontera francesa, comportaran una afecció de trànsit a la T-11 del punt quilomètric 10,600 al 11,600 del dia 16 al 19 de febrer de 2009. 
 
En concret es continuarà col·locant estructures que comportaran tallar la calçada esquerra sentit Reus de la T-11 amb desviament de trànsit per l’antiga carretera N-420 (accés a l’aeroport) de les 22:00 hores a les 6:00 hores. 
 
Les feines es portaran a terme degudament senyalitzades i si la situació meteorològica ho permet.
 
  • El Ministeri de Foment continua millorant les marques vials de la N-340 a la ciutat de Tarragona
Segons en informa la demarcació de Carreteres del  Ministeri de Foment, des del 13 de febrer al 6 de març de 2009 es continuarà realitzant diversos treballs de pintura a les marques vials de la N-340 en horari nocturn per tal d’interrompre el menys possible al trànsit que entra i surt de la ciutat de Tarragona. Es pintaran les marques vials del quilòmetre 1180 al 1200. Aquestes tasques faran més lent el trànsit i es podes produir talls puntuals. Els treballs estaran degudament senyalitzats.  
 
  • Reducció de carrils a la N-240 per obres d’acabament del tercer carril de l’AP-7 
Segons en informa la demarcació de Carreteres del  Ministeri de Foment, des del 16 de febrer i amb un termini aproximat de dos setmanes, a la calçada dreta de la N-240 en direcció a Valls, entre l’accés a l’autopista i Sant Salvador, es reduirà el pas de vehicles de dos a un carril per obres que executa ACESA de drenatge i acabats de construcció d’un tercer carril per calçada a l’AP-7. En aquest cas, ens referim a les d’ampliació ja realitzades al viaducte sobre el riu Francolí.
 
Aquestes tasques faran més lent el trànsit i es podes produir talls puntuals. Els treballs estaran degudament senyalitzats.  
  • Més afeccions al trànsit per l’execució de diferents obres a Tarragona i El Vendrell
Durant aquests propers dies,
 
Segons en informa la demarcació de Carreteres del  Ministeri de Foment, durant aquesta setmana i en endavant, s’executaran, amb la senyalització convenient i s’ho permet la situació meteorològica, diversos treballs a les carreteres estatals al seu pas per la província de Tarragona que detallem a continuació:
 
1)     Del dia 16 al 20 de febrer, a la N-340, al punt quilomètric 1189,900, terme del Vendrell, continua la reposició de juntes de dilatació, s’afecta al trànsit amb pas alternatiu durant les 24 hores del dia. Poden produir-se talls puntuals per moviment de maquinària.
 
2)     Per obres del ramal de l’A7 a la N-241 al punt quilomètric 1160,850, calçada esquerra (accés al Port de Tarragona), des de les 8:00 hores del dia 14 fins les 20:00 hores del dia 15 de febrer, s’afectarà al trànsit que circuli per la calçada esquerra de l’A7 i vulgui accedir a la N-241. El trànsit es desviarà en direcció a Constantí per a fer el canvi de sentit a la rotonda del polígon de Riu Clar. Es poden produir retencions a la zona del ramal d’accés a la N-241 direcció Constantí.  
 
  • Afeccions al trànsit a l’Avinguda Catalunya (N-340) de l’Aldea
Del 16 al 20 de febrer,
 
Segons en informa la demarcació de Carreteres del  Ministeri de Foment, aquesta propera setmanacontinuen les obres iniciades el 10 de febrer per tal de realitzar dos encreuaments de serveis al tram urbà de l’Aldea. L’Avinguda Catalunya (N-340) amb el Carrer Narcís Monturiol es veuran afectats pels treballs i el pas es farà amb desviaments de trànsit i possibles talls parcials.
 
Les obres s’executaran, amb la senyalització convenient i s’ho permet la situació meteorològica. L’horari de treball és de 7:00 a les 20:00 hores i el divendres fins les 13:00 hores.