La Subdelegada del Govern a Tarragona s’ha entrevistat amb el Cònsol General del Marroc

La Subdelegada del Govern a Tarragona s’ha entrevistat amb el Cònsol General del Marroc

25/02/2009

  • Teresa Pallarès ha rebut Abdelkader Moslih amb qui ha tractat diversos temes d’interès per a les dues institucions com la situació dels ciutadans marroquins a la nostra província

La Subdelegada del Govern a Tarragona, Teresa Pallarès, ha rebut aquest matí al Cònsol General del Marroc, Abdelkader Moslih, amb seu a Tarragona i jurisdicció a les províncies de Tarragona, Lleida i la Comunitat Autònoma de l’Aragó.

La visita ha estat de cortesia i durant la mateixa han tractat sobre diversos temes d’interès per a les dues administracions, entre ells, la situació de la comunitat marroquina a la nostra província. A la província de Tarragona tenen regularitzada la seva residència al voltant de 36 mil ciutadans marroquins. 

Abdelkader Moslih, nascut l’any 1951 a Settat, és llicenciat en Ciències Polítiques per les facultats de dret de Casablanca i de Rabat. Va iniciar la carrera diplomàtica l’any 1978 com a secretari d’Afers Exteriors a la Direcció d’Assumptes Africans. Després va tenir diverses responsabilitats als Consolats de Màlaga on fou Cònsol Adjunt del Consolat i a Madrid, on fou Adjunt de l’Ambaixador del Marroc. També ha estat Director Adjunt d’Assumptes per a Amèrica Llatina. 

El 31 de desembre de 2008 fou nomenat Cònsol General del Marroc a Tarragona amb jurisdicció també a Lleida i l’Aragó. Ha estat condecorat amb la “Enmienda de Número a la Orden de Mérito Civil”  per S.M. el Rei Juan Carlos I i amb el Wissam de Mèrit Nacional de la Categoria Excepcional per S.M. el Rei Mohammed VI del Marroc.

Fotos