Elena Espinosa assenyala que el MARM invertirà 12 milions d'euros en la recuperació del litoral del Maresme i de les platges olímpiques de Barcelona

28/04/2009

Al Senat


  • Les obres d'emergència permetran que les infraestructures danyades estiguin novament en servei per a aquest estiu que ve, donant resposta a la demanda dels ciutadans i dels Ajuntaments afectats.

La Ministra de Medi Ambient, i Medi Rural i Marí ha assenyalat, al senat, que el MARM invertirà uns 12 milions d'euros en les obres de reparació dels danys ocasionats en el litoral del Maresme i a les platges olímpiques de Barcelona pels temporals esdevinguts el mes de desembre passat.

Elena Espinosa ha posat èmfasi que les obres d'emergència corresponents als municipis de Cabrera de Mar, Masnou, Montgat i Vilassar de Mar estan en execució per un import de 8,7 milions d'euros, quedant pendent una actuació de reparació de diverses instal·lacions a la platja de Caldes d'Estrac per un pressupost de 315.000 euros. La Ministra també ha ressaltat que ja s'ha adjudicat l'obra corresponent a la restauració de danys a les platges olímpiques de Barcelona.

Finalment, Elena Espinosa ha subratllat que l'execució de les obres empreses permetrà que les infraestructures danyades estiguin novament en servei per a aquest estiu que ve. La Ministra ha destacat que el Govern d'Espanya complirà així amb les seves obligacions, donant resposta a les demandes que en aquest sentit els ciutadans i els ajuntaments afectats han fet arribar al Ministeri de Medi Ambient, i Medi Rural i Marí.