Inauguració del nou aquarterament de la Guàrdia Civil a Tremp (Lleida)

tallen cinta

12/11/2009

  • L’acte ha estat presidit pel Director General de la Policia i de la Guàrdia Civil i ha comptat amb la presència de l’Alcalde de Tremp i la Vicepresidenta 1ª del Congrés dels Diputats, entre altres autoritats 
  • Les noves dependències, amb una superfície de 506 metres quadrats, contem amb dependències oficials del Post de Tremp i de la Intervenció d’Armes
El Director General de la Policia i de la Guàrdia Civil, Francisco Javier Velázquez López, ha presidit en la tarda d'avui la inauguració del nou aquarterament amb què comptarà la Guàrdia Civil a la localitat de Tremp (Lleida). L'acte ha comptat també amb la presència de l'Alcalde d'aquesta localitat, Víctor Orrit, la Vicepresidenta 1a del Congrés dels Diputats, Teresa Cunillera, i el Subdelegat del Govern a Lleida, José Ángel Flores, entre altres autoritats.

Les noves dependències han estat construïdes en terrenys cedits per l'ajuntament de la localitat i han suposat un cost de 865.623 euros que ha estat sufragat per l'Ajuntament i la Gerència d'Infraestructures i Equipament de la Seguretat de l'Estat.

 

En el solar, amb una superfície total de 938 metres quadrats, s'ha construït un edifici de forma rectangular amb una superfície de 506 metres, que estarà destinat a dependències oficials entre les quals es troben una oficina d'atenció al públic, despatxos oficials i una oficina de logística que serà utilitzada per altres unitats que treballin en la localitat, com ara estrangeria, expedició DNI, etc.

 

El Lloc disposa d'una plantilla composta per 15 efectius encarregats de la seguretat ciutadana al final municipal i de 3 components del Cos que s'encarregaran de la intervenció d'armes.

 

Durant l'acte la Vicepresidenta primera del Congrés dels Diputats va fer lliurament al Comandant de Lloc d'aquesta localitat d'una Bandera Nacional donada per l'Ajuntament de Tremp.

 

Per a més informació poden establir contacte amb el Gabinet de Premsa de la Guàrdia Civil en el telèfon 91 514 60 10.