Foment licita la construcció d’un nou pas inferior a l’estació de Rodalies de Gavà (Barcelona)

18/12/2009

Les obres s’emmarquen al Pla de Rodalies de Barcelona


> El pressupost base de licitació és de 1,92 M € (sense IVA)

El Ministeri de Foment, a través de la Societat Estatal d'Infraestructures del Transport Terrestre (SEITT) ha licitat les obres per a la construcció d'un nou pas inferior amb escales mecàniques a l'estació de rodalies de Gavà (Barcelona). El Pressupost base de lciitació ascendeix a 1.924.546,68 euros (IVA exclòs). El termini esperat per a l'execució de les obres és de 4 mesos.

 

L'objecte de l'actuació consisteix en l'execució d'un nou pas inferior i la instal·lació de noves marquesines en les andanes, a l'estació de rodalies de Gavà, pertanyent a la xarxa de Proximitats d'ADIF de Barcelona.

Aquesta actuació s'emmarca dins el Pla de Rodalies de Barcelona 2008-2015 segons l'Acord entre el Ministeri de Foment i el Departament de Política Territorial i Obres Públiques de la Generalitat de Catalunya per a la realització d'actuacions per a la millora de la xarxa ferroviària de proximitats a Catalunya.
Característiques tècniques

 

Les principals actuacions que defineix el projecte són:

 

• Construcció novament pas inferior amb sòl de terratzo, paraments d'acer esmaltat i fals sostre de xapa lacada minionà, amb baranes i baranatges de tub i xapa perforada d'acer inoxidable.

 

• Disposició de quatre escales mecàniques (dos d'accés al caminin 3 i dos d'accés a les andanes 1 i 2) i una escala convencional amb esglaons de granit (d'accés a l'andana 4).

 

• Construcció de marquesines a les andanes, a base de perfileria mecànica i amb cobertura de xapa lacada en les dues cares.