Ramon Inglés, nou Subdelegat del Govern a Tarragona

Ramon Inglés, nou Subdelegat del Govern a Tarragona

27/04/2011

Nomenat pel Delegat del Govern a Catalunya amb data d’11 d’abril de 2011


El Delegat del Govern a Catalunya, Joan Rangel, ha presidit avui, 27 d’abril de 2011, la presa de possessió de Ramon Inglés Queralt, Subdelegat del Govern a Tarragona que substitueix Teresa Pallarès que ocupava el càrrec des del juny de 2008. L’acte ha comptat amb l’assistència de nombroses autoritats i s’ha celebrat a la Sala d’Actes de la Subdelegació del Govern a Tarragona. Ramon Inglés fou nomenat pel Delegat del Govern a Catalunya amb data d’11 d’abril de 2011. 

Nascut a Cabra del Camp (Alt Camp) l’any 1950, Ramon Inglés és llicenciat en Ciències Econòmiques i Empresarials per la Universitat de Barcelona. També ha realitzat diversos cursos relacionats amb l’administració i l’economia al Col·legi d’Economistes de Catalunya, INAP, ESADE, i a l’Escola de l’Administració Pública de la Generalitat de Catalunya així com el d’accés al Registre Oficial d’Auditors de Comptes, entre altres.
 
Des de l’any 1977 ha format part com a funcionari de l’escala tècnica de gestió de l’Administració Central. Va ingressar a l’INEM de Barcelona l’any 1977 i al juny de 1980 va ser nomenat Director del Centre de Formació Ocupacional del Vallès. Des de primers de gener de 1986 va desenvolupar diverses tasques a l’INEM de Barcelona, i a l’any 1991 va ser nomenat Director Provincial de l’INEM a Tarragona. L’any 1995 va ocupar el càrrec de Director Provincial de l’INEM a Barcelona.
 
A l’any 2002 va ingressar a l’Administració de la Generalitat de Catalunya, al SOC (Servei d’Ocupació de Catalunya), encarregant-se de diverses tasques com la de Gerent i Subdirector General de Coordinació Territorial. Al juliol de 2006 va ser nomenat Director Territorial del SOC a Tarragona.

> Fotos