Foment emprèn obres de millora al túnel del Bruc a partir del proper 3 d’agost

29/07/2011

Millora d’infraestructures per Catalunya


•    El tub esquerre estarà tallat fins el 10 d’octubre.
•    L’execució de les obres, a les que es destina una inversió de 12 milions d’euros, es durà a terme tractant de minimitzar tant com es pugui els seus efectes en el desenvolupament de la normal circulació


El Ministeri de Foment emprendrà a partir del proper dimecres, dia 3 d’agost, obres de millora als dos tubs del túnel del Bruc, situat a l’autovia A-2, a Barcelona.

L’execució de les obres, a les que s’hi ha destinat una inversió de 12 milions d’euros, es durà a terme tractant de minimitzar tant com es pugui els seus efectes en el desenvolupament de la normal circulació.

Les obres al tub esquerre del túnel consisteixen en el reforçament estructural mitjançant la instal•lació d’una malla d’acer i el posterior gunitat.

Les obres al tub dret consisteixen en la demolició del fals sostre i la conversió del sistema de ventilació a longitudinal.

Per a l’execució de les obres al tub esquerre és necessari tallar-lo a la circulació permanentment entre el 3 d’agost i el 10 d’octubre, mentre que les obres al tub dret s’executaran amb posterioritat a aquesta darrera data i només durant els períodes nocturns.