Llanos de Luna s'entrevista amb el Relator especial de l'ONU sobre racisme

Llanos de Luna s'entrevista amb el Relator especial de l'ONU sobre racisme

27/01/2013

La Delegada del Govern a Catalunya, Llanos de Luna, s'ha entrevistat aquesta tarda a Barcelona amb Mutuma Ruteere, Relator especial de Nacions Unides per a formes contemporànies de racisme, discriminació racial, xenofòbia i intolerància, que està de visita oficial al nostre país des el passat 21 de gener per invitació del Govern d'Espanya.

 

 

El Relator, que a més de Barcelona, ha visitat Madrid, Almeria, Ceuta i Melilla, s'ha reunit durant aquests dies amb representants de les administracions de l'Estat, diputats i representants del poder judicial, així com amb el Defensor del Poble i diferents organitzacions no governamentals.


Mutuma Ruteere ha explicat a Llanos de Luna que un dels principals objectius del seu viatge -que finalitza dilluns- és prestar atenció als efectes que la crisi econòmica pugui estar tenint en determinats col·lectius que són freqüentment marginats.

 

 

La Delegada del Govern a Catalunya ha coincidit amb el Relator especial de Nacions Unides en la necessitat d'aprofundir en totes aquelles polítiques i mesures que permetin lluitar de manera eficaç contra el racisme, la xenofòbia i la intolerància.

 

Nota de premsa