Llanos de Luna aplaudeix "la magnífica" col·laboració policial en el decurs de la trobada amb la Plataforma Catalana de Policies

Llanos de Luna aplaudeix "la magnífica" col·laboració policial en el decurs de la trobada amb la Plataforma Catalana de Policies

05/04/2013

La Delegada del Govern a Catalunya, Llanos de Luna, ha rebut avui a una delegació de la Plataforma Catalana de Policies, que agrupa representants sindicals de tots els Cossos policials amb competències a Catalunya. A la reunió han assistit José Luis Ortega, secretari general de la plataforma, Luis Martínez, membre del Cos Nacional de Policia; M. Angeles Jordan, representant de la Policia Local, i Soraya Díez, membre de la Policia Portuària.

 

Els representants de la Plataforma Catalana de Policies han explicat a la Delegada del Govern que el seu objectiu és "dignificar" la imatge dels professionals de la seguretat pública, pertanyin al cos policial que pertanyin. També li han transmès les seves inquietuds i necessitats a l'hora d'afrontar la feina del dia a dia.

 

Per part seva, Llanos de Luna ha expressat als representants de la plataforma seu "total suport i reconeixement" a l'excel•lent tasca que desenvolupen tots els cossos policials i ha insistit en subratllar "la magnífica col•laboració i coordinació" existent entre tots ells.

 

Nota de premsa