Llanos de Luna visita l’empresa Dallant, guardonada amb el Premi Catalunya Empresa Flexible per les seves polítiques de conciliació

Llanos de Luna visita l’empresa Dallant, guardonada amb el Premi Catalunya Empresa Flexible per les seves polítiques de conciliació

30/04/2013

La Delegada del Govern a Catalunya, Llanos de Luna, ha visitat l’empresa Dallant S.A., distingida amb el VII Premi Catalunya Flexible pel seu compromís amb la conciliació de la vida familiar i laboral. Llanos de Luna va ser l’encarregada de lliurar el guardó a l’empresa el passat 8 de març: coincidint amb el Dia Internacional de la Dona Treballadora, va acceptar l’invitació del seu president, Jaime Pérez Costa, per visitar les instal·lacions de l’empresa a Sant Feliu de Llobregat.

 

En el decurs de la trobada, i acompanyada pel Subdelegat del Govern a Barcelona, Emilio Ablanedo, Llanos de Luna ha destacat la seva admiració per la cura que aquesta companyia aplica a les seves polítiques de flexibilitat laboral. "El que fa prosperar a les empreses és que introdueixin polítiques de conciliació que els permetin créixer tant en l'àmbit personal com en el professional", ha assenyalat la Delegada del Govern. Llanos de Luna ha recalcat que les Administracions Públiques tenen el deure de vetllar pel compliment de totes aquelles mesures que, des de la corresponsabilitat entre l’empresa i els treballadors, puguin garantir la conciliació laboral.


Dallant S.A. investiga, desenvolupa, produeix i comercialitza aromes per a la indústria alimentària. És una empresa de capital familiar amb una facturació consolidada de 60 milions d'euros al 2012. Les exportacions van arribar al 50% de la seva facturació en l'últim exercici i la inversió en R+D+I representa aproximadament un 4% de les vendes als més de 600 clients que té arreu del món.

 

Compta amb 153 empleats –dels quals el 26,14% són dones– que ascendeixen fins a 260 gràcies als col•laboradors externs. El 96,73% dels empleats directes tenen jornada completa i el 96% és indefinit.

 

Els guardons Catalunya Flexible, que s'emmarquen en la XI Campanya cap al Equilibri de la Vida Professional i Personal, distingeixen les empreses amb les millors polítiques de flexibilitat i conciliació –eines clau per a la competitivitat– a Catalunya. Dallant va aconseguir el premi en la categoria d'empresa mitjana.

 

Nota de premsa