Llanos de Luna lliura els Premis Catalunya Empresa Flexible a Gas Natural Fenosa i NBQ Technology

Llanos de Luna lliura els Premis Catalunya Empresa Flexible a Gas Natural Fenosa i NBQ Technology

12/03/2015

La Delegada del Govern a Catalunya, Llanos de Luna, ha lliurat avui els guardons de la IX Edició del Premi Catalunya Empresa Flexible. La multinacional espanyola d'energia Gas Natural Fenosa i l'empresa de microcrèdits en línia NBQ Technology han resultat premiades en aquesta edició en les categories de gran empresa i pime respectivament.

Els Premis Catalunya Empresa Flexible, que s'emmarquen en la XIII Campanya cap al Equilibri de la Vida Professional i Personal -promoguda pel Ministeri de Sanitat, Afers Socials i Igualtat- distingeixen les empreses que tenen les millors polítiques de flexibilitat i conciliació.

També han rebut mencions d'honor Arag i Sanofi en la categoria de gran empresa i Criteria Recursos Humans i Workmeter a la de pime.

Durant el seu discurs, la Delegada del Govern ha destacat que les polítiques de flexibilitat i conciliació de les empreses avui premiades no només afecten el clima laboral, sinó que tenen també tenen un impacte directe en la productivitat. "Conciliar no vol de dir treballar menys, sinó organitzar el treball de manera diferent", ha assegurat Llanos de Luna, que també ha advocat pel dret dels homes a agafar.

Llanos de Luna ha afirmat que el Govern d'Espanya està plenament compromès amb les polítiques de protecció de la maternitat i paternitat, així com en la racionalització d'horaris i l'atenció a persones dependents.