La Delegació del Govern activa l'oficina d'atenció a les famílies de les víctimes del sinistre aeri als Alps

31/03/2015

La Delegació del Govern a Catalunya ha posat en funcionament a les 9h. d'aquest matí l'Oficina d'Atenció als familiars de les víctimes de l'accident aeri del vol 4U9525 de la companyia aèria Germanwings als Alps francesos.

L'objectiu d'aquesta Oficina és el de resoldre els dubtes, gestions i tràmits que els familiars hagin de realitzar relacionats amb la Seguretat Social i amb l'Agència Tributària, organismes que desplaçaran al personal necessari a la seu de la Delegació del Govern cada dia.

La Delegada del Govern, Llanos de Luna, ha destacat que "és compromís del Govern d'Espanya acompanyar en tot moment a les famílies en tan dolorosa situació posant a la seva disposició els recursos de l'Administració de l'Estat per agilitzar els tràmits que hagin de realitzar".

En aquest context, ha assenyalat que "es tracta que puguin fer, amb una sola visita o consulta, totes les gestions que necessitin relacionades amb els organismes públics de l'Estat".

La creació d'aquesta oficina és conseqüència dels acords adoptats ahir pel Gabinet de Crisi del Govern presidit per la vicepresidenta, Soraya Sáenz de Santamaría, en què es va decidir articular un procediment d'atenció als familiars de les víctimes del sinistre aeri.

L'atenció i informació per part de l'Oficina pot ser telefònica, per correu electrònic o presencial.

Atenció Presencial: c / Mallorca, 278, Barcelona Horari: Laborables de 9.00 a 14.00 i de 16.00 a 19.00
Atenció Telefònica: 935209516 // 935209971 // 935209457
Atenció Electrònica: atencion-delegacion.catalunya@seap.minhap.es