El delegat del Govern convida a continuar avançant "per la via que ens vam traçar fa cinc anys: reformes, diàleg i estabilitat"

El delegat del Govern convida a continuar avançant "per la via que ens vam traçar fa cinc anys: reformes, diàleg i estabilitat"

22/06/2017

El delegat del Govern a Catalunya, Enric Millo, ha clausurat avui la tercera edició de les "Jornades de Relacions Laborals des de la Pràctica de l'Administració", que vénen organitzant de forma conjunta ESADE i la direcció provincial de Barcelona del Servei Públic d'Ocupació (SEPE).

Aquestes jornades tenen una doble finalitat: apropar l'Administració als ciutadans i generar seguretat jurídica en l'actuació quotidiana de l'Administració. "Perquè, no tinguin cap dubte, la seguretat jurídica és la base institucional d'un país, és el que diferencia als estats de dret dels estats fallits, aquells on l'arbitrarietat administrativa i l'incompliment o compliment selectiu de la llei s'imposa", ha subratllat el delegat del Govern.

Millo ha defensat la necessitat de seguir "per la via que ens vam traçar fa cinc anys: reformes, diàleg i estabilitat". "Ara no és el moment de canviar el full de ruta de les reformes per una amanida de contrareformas de final incert; no podem canviar el diàleg per la via unilateral ni podem posar en perill l'estabilitat que ens hem guanyat a pols per tornar al no govern o al desgovern", ha insistit.

Entre les xifres que el delegat del Govern ha posat damunt de la taula destaquen la reducció de l'atur en 430.275 persones en els últims dotze mesos, el fet que Espanya lideri el creixement entre les grans economies de l'euro, per sobre d'Itàlia, França, Alemanya o Regne Unit, l'acceleració de les exportacions, la forta demanda interna i l'impuls en la construccción en el segon trimestre de l'any.