El Sotssecretari de l'Interior ha presidit la presa de possessió de la nova Cap Provincial de Tràfic de Tarragona

El Sotssecretari de l'Interior ha presidit la presa de possessió de la nova Cap Provincial de Tràfic de Tarragona

01/03/2018

El Sotssecretari de l'Interior, Luís Aguilera, ha presidit aquest matí la presa de possessió de la nova Cap Provincial de Tràfic de Tarragona, Mª Teresa Guelbenzu. L'acte ha tingut lloc a la seu d'aquesta Subdelegació del Govern a Tarragona i ha comptat amb l'assistència del Director general de trànsit, Gregorio Serrà i el Subdelegat del Govern a Tarragona, Jordi Sierra, entre altres autoritats i convidats.

El subdelegat del Govern ha donat la benvinguda als presents i ha recordat la gran labor realitzada per l'anterior Cap de Tràfic, María  del Carmen Padial, fins a la seva jubilació.  Per la seva banda, Mª Teresa Guelbenzu ha agraït el nomenament i ha manifestat el seu desig de seguir atenent les demandes socials aplicant successives millores en el servei prestat a la ciutadania. Finalment, el Sotssecretari de l'Interior ha destacat la rellevància de les Prefectures de Tràfic pel seu contacte directe amb els ciutadans mitjançant l'esforç que realitzen diàriament que passa per aplicar els successius canvis tecnològics i l'estreta col·laboració institucional.  

Currículum

Nascuda en 1972 a Barcelona, M.ª Teresa Guelbenzu de Sant Eustaquio,

és llicenciada en Dret per la Universitat de Barcelona i diplomada de Pràctica Jurídica per l'escola de Pràctica Jurídica del Col·legi d'Advocats de Barcelona.

En 2007 accedeix a l'Escala Superior de Tècnics de Tràfic, realitzant les pràctiques en la Prefectura provincial de trànsit de Màlaga. La seva primera destinació va ser el de Cap de la Secció de Seguretat Vial en la Prefectura provincial de trànsit d'Huelva (2007) on exerceix de Sotscap de la Prefectura en 2008.  Posteriorment és nomenada Cap del Servei de Control de Centres d'Ensenyament, en l'antiga Sotsdirecció General de Formació per a la Seguretat Vial (actualment és la Unitat d'Educació i Formació Vial dependent de la Sotsdirecció General de Gestió de la Mobilitat), de la Direcció general de trànsit fins a 2012.  Al juny d'aquest any és nomenada Cap de l'Oficina Local d'Alzira (València), dependent de la Prefectura provincial de trànsit de València fins al 31 de desembre de 2017. El 2 de gener de 2018 és nomenada Cap Provincial de Tràfic de Tarragona.