Enric Millo: "Les demandes per la igualtat comprometen a tota la societat, ens comprometen a tots, independentment de gènere i ideologia"

Enric Millo: "Les demandes per la igualtat comprometen a tota la societat, ens comprometen a tots, independentment de gènere i ideologia"

09/03/2018

El delegat del Govern a Catalunya, Enric Millo, ha expressat avui el seu “màxim respecte per totes les formes de reivindicació i per totes les demandes a les quals vam assistir ahir” amb motiu del Dia Internacional de la Dona.

Enric Millo ha recordat que, en matèria d’igualtat entre dones i homes,  “les demandes són múltiples i l'agenda que tenim per davant és àmplia: acabar amb la bretxa salarial, trencar els obstacles que impedeixen a la dona promocionar-se laboralment en igualtat de condicions amb els homes, trencar els sostres de vidre, eliminar la violència de gènere o lluitar contra els estereotips encara vigents, sobretot entre els joves”. És una tasca, ha dit, “que ens compromet a tota la societat, ens compromet a tots, independentment de gènere i d’ideologia”.

En aquest sentit, el delegat del Govern a Catalunya ha demanat “no paralitzar les institucions perquè el compromís és gran i la tasca, enorme”.

“Hem de recuperar el diàleg polític i els pactes socials i, sobretot, hem de dotar-nos d’uns pressupostos a l’alçada de l’agenda de la igualtat que el nostre país necessita i que ahir ens va demandar a tots els representants polítics i socials”, ha conclòs.