Sánchez-Bustamante assisteix a la signatura del contracte de redacció del projecte d’estabilització de les platges de Sant Antoni de Calonge i Es Monestri

Sánchez-Bustamante assisteix a la signatura del contracte de redacció del projecte d’estabilització de les platges de Sant Antoni de Calonge i Es Monestri

03/05/2018

El subdelegat del Govern d’Espanya a Girona, Juan Manuel Sánchez-Bustamante, ha assistit aquest migdia a la signatura del contracte d’assistència tècnica del projecte d’estabilització de les platges de Sant Antoni de Calonge i Es Monestri.

En declaracions als mitjans de comunicació, el subdelegat del Govern a Girona ha explicat que “aquest contracte va ser autoritzat pel Ministeri d’Agricultura i Pesca, Alimentació i Medi Ambient el passat mes de setembre, i avui ha estat adjudicat a l’empresa Ingeniería y Estudios del Mediterráneo, amb un termini aproximat de sis mesos de treball i un pressupost per a aquest projecte de 16.500 euros més IVA”. “Un cop finalitzi el projecte, es planificarà la realització de l’obra, que serà finançada pel propi Ministeri  i es portarà a terme fora de l’època estival”, ha afegit.

Així mateix, Sánchez-Bustamante ha remarcat que “la signatura d’avui suposa el necessari punt de partida dels treballs que el Govern d’Espanya realitzarà en el litoral de Calonge, i és fruit de la col·laboració i cooperació que sempre hi ha hagut amb l’Ajuntament de la localitat”.

Finalment, el subdelegat del Govern a Girona ha especificat que “en termes generals, l’actuació que és previst que es faci a les platges de Sant Antoni de Calonge i Es Monestri consisteix en la supressió d’un espigó i en refer els altres dos, en la seva part tant emergida com submergida, de manera que quedaran col·locats de tal manera que la sorra es mantingui”. “A més, hi haurà una aportació de 550.000 metres cúbics de sorra a la platja”, ha conclòs.