La Subdelegació del Govern a Tarragona ofereix una mostra de “Quatre artistes” a la “Sala Sota”

La Subdelegació del Govern a Tarragona ofereix una mostra de “Quatre  artistes” a la “Sala Sota”

07/05/2018

El subdelegat del Govern a Tarragona, Jordi Sierra, ha presidit aquesta tarda la inauguració d'una exposició compartida de pintura a càrrec de quatre artistes de prestigi de la província de Tarragona com són Tito Figueras, Ángeles Plaza, David García, i Leim. La mostra, amb el títol genèric de "Quatre artistes", estarà exposada a la "Sala Sota" de la Subdelegació del Govern a Tarragona fins al dia 1 de juny de 2018. Les hores de visites són de dilluns a divendres, de 10:00 a 17:00 hores.

La mostra s'inclou dins del programa previst per a la Setmana de l'Administració Oberta 2018 que se celebra a nivell nacional i que inclou a Tarragona també les conferències següents: el dimarts dia 8 de maig a càrrec del cap de Salvament Marítim a Tarragona, Iñigo Landeta, sobre l'activitat que desenvolupa a la zona costanera la societat de seguretat marítima depenent del Ministeri de Foment; i el 10 de maig, sobre l'edifici de la Subdelegació del Govern, obra de l'arquitecte Alejandro de la Sota, a càrrec de l'arquitecte Jordi Guerrero. En el primer cas, es completa amb una visita al remolcador de Salvament Marítim, Punta Major, amarrat en el port de Tarragona i en el segon, amb una visita a l'edifici.

Els artistes:

Tito Figueras (Tarragona 1954) té exposada obra per tot el món. Actualment viu, treballa i exposa en la seva coneguda galeria de la Baixada de la Peixateria en el casc antic de Tarragona.

Angeles Plaza (Aranjuez, 1962) ha exposat amb altres pintors en diversos punts de la ciutat com l'exposició compartida amb els altres pintors protagonistes d'aquesta mostra a el  Castell  de Masricart de la Canonja.

Isaac Muñoz "Leim" (Barcelona 1983) és autodidacta. Té  experiència al món del grafiti, ha exposat en diversos municipis de Catalunya, així  com a Tolosa de Llenguadoc i en l'actualitat es dedica al muralisme i la decoració artística.

David García viu a la Canonja i des de fa 18 anys ha pintat murals en Bonavista i la Canonja, així com exposicions col·lectives a Tarragona, a més de  aconseguir premis en concursos locals de pintura ràpida.

Més de 300 esdeveniments en tota Espanya

El Ministeri d'Hisenda i Funció Pública promou aquests dies la Setmana de l'Administració Oberta amb més de 300 esdeveniments programats i organitzats per l'Administració General de l'Estat, a través dels Ministeris i Delegacions de Govern, les CCAA, Entitats Locals i les organitzacions de la societat civil. Les jornades s'emmarquen en les mesures promogudes pel Govern d'Espanya contingudes en el tercer Pla de Govern Obert. L'objectiu d'aquests actes és apropar l'Administració i les seves institucions a la ciutadania i traslladar a la societat el funcionament de l'Administració del segle XXI, oberta, propera i transparent. Amb això a més, el Govern s'afegeix a la iniciativa plantejada a nivell mundial per l'Aliança per al Govern Obert, a la qual pertany el nostre país des de l'any 2011. S'han organitzat prop de 150 jornades de portes obertes i més d'un centenar de debats, seminaris i cursos.

 

(En la imatge, d'esquerra a dreta, el subdelegat del Govern a Tarragona, Jordi Sierra, acompanyat de Tito Figueras, Ángeles Plaza i Isaac Muñoz "Leim").