Conferència en la Subdelegació del Govern a Tarragona sobre “la percepció precisa” de l'edifici d'Alejandro de la Sota

Conferència en la Subdelegació del Govern a Tarragona sobre “la percepció precisa” de l'edifici d'Alejandro de la Sota

10/05/2018

Dins dels diversos actes previstos amb motiu de la Setmana de l'Administració Oberta 2018, aquest matí ha tingut lloc en la Subdelegació del Govern a Tarragona una conferència amb el títol “El Govern Civil de Tarragona. La percepció precisa d'un lloc”, a càrrec de l'arquitecte Jordi Guerrero, professor de l'Escola Tècnica  Superior d'Arquitectura de la Universitat Rovira i Virgili, qui ha estat presentat pel subdelegat del Govern a Tarragona, Jordi Sierra.

Jordi Guerrero (Tarragona 1969) es dedica a la pràctica, docència i divulgació de l'arquitectura. Entre els seus estudis destaca un dedicat a la Ciutat Residencial d'Educació i Descans de Tarragona (1954-1959) i pròximament publicarà un llibre amb el títol de “Guia d’Arquitectura de Tarragona. Segle XX”.  Després de la conferència, els assistents han visitat les instal·lacions més peculiars de l'edifici, obra de l'arquitecte Alejandro de la Sota.

Setmana de l'Administració Oberta a Tarragona

La Subdelegació del Govern a Tarragona també ha acollit aquests dies una conferència sobre l'activitat de Salvament Marítim a càrrec del seu responsable, Iñigo Landeta, i continua oberta fins a l'1 de juny una exposició amb l'obra de “Quatre Artistes” de Tarragona a la Sala Sota d'aquest edifici.