La delegada del Govern, Maria Eugènia Gai, realitza una visita institucional a Tarragona

La delegada del Govern, Maria Eugènia Gai, realitza una visita institucional a Tarragona

07/02/2022

La delegada del Govern, Maria Eugènia Gay, realitza una visita institucional a Tarragona

  • Maria Eugènia Gay ha valorat positivament la visita i ha destacat “la importància que les Administracions siguem capaces de col·laborar i de treballar conjuntament en benefici de la ciutadania”

Barcelona, 8 de febrer de 2022.- La delegada del Govern a Catalunya, Maria Eugènia Gyi, ha dut a terme aquest dimarts una visita de caràcter institucional a Tarragona on s'ha reunit amb representants municipals i ha visitat diferents institucions i empreses de la ciutat.

En la seva arribada, la delegada del Govern, ha estat rebuda pel subdelegat del Govern a Tarragona, Joan Sabaté Borràs i el seu equip on ha pogut conèixer de primera mà el treball que desentelen els servidors públics.

Posteriorment, s'han desplaçat a l'Ajuntament on ha signat el llibre d'honor i ha mantingut una trobada institucional amb l'alcalde, Pau Ricomà., i el tinent d'alcalde de Territori i Sostenibilitat, Xavier Puig.

Al migdia s´ han traslladat a  la Diputación de Tarragona acompanyada de la presidenta, Noemí Llauradó,

A primera hora de la tarda, la visita ha seguit en l'empresa Dow *Chemical i aquesta ha finalitzat en el Port de Tarragona.

Maria Eugènia Gay ha valorat positivament la visita i ha destacat “la importància que les Administracions siguem capaces de col·laborar i de treballar conjuntament en benefici de la ciutadania”

Està previst que, en els propers dies, visiti també, les subdelegacions i diferents institucions de Lleida i Girona.