La Policia Nacional deté a Palma a 6 persones per robatoris amb força en domicilis

13/02/2015

Dos dels detinguts en la 'Operació Occident' són menors d'edat


La Policia Nacional ha finalitzat una recerca amb la detenció de 6 persones, tots ells espanyols, 4 majors d'edat i 2 menors d'edat, com a presumptes autors de 12 robatoris amb força en domicilis, comesos principalment a la zona de la Bonanova, Cala Major i Sant Agustí, a més de s'està investigant si estan implicats en altres 9 robatoris més.

La majoria dels robatoris van ser comesos durant els passats mesos de desembre i gener. Les entrades en els habitatges eren dutes a terme per un dels majors d'edat i els dos menors, els qui accedien a plantes baixes i primers pisos a través de finestres i balconades. Sostreien diners, joies i dispositius informàtics que posteriorment eren venuts pels majors d'edat detinguts.

Ha estat possible la recuperació i lliurament als seus propietaris d'efectes i joies sostretes en 7 domicilis. Es continuen les recerques amb la finalitat d'esbrinar la procedència d'altres joies intervingudes.

Els detinguts van passar a disposició judicial i corresponentment a la Fiscalia de Menors. Un del menors li constava una ordre judicial d'ingrés al Centre de Reforma de Menors d'És Pinaret, i va ser traslladat a aquest centre.