La Guàrdia Civil deté al jove que es va atrinxerar armat al seu domicili d'Alcúdia

Part dels guàrdia civils durant el dispositiu

17/02/2015

La Guàrdia civil va procedir ahir a la detenció d'un jove de 20 anys d'edat, veí d'Alcúdia, com a presumpte autor d'un delicte d'amenaces. Poc abans de les 15 hores, la Guàrdia Civil va tenir coneixement que un jove estava encimbellat en la terrassa de la seva casa, armat i molt nerviós. Pel que sembla instants abans el jove havia mantingut una discussió amb la seva mare i en veure aquesta l'estat en el qual es trobava, va decidir avisar a la Policia Local de la localitat els qui en arribar al lloc van comunicar els fets a la Guàrdia Civil.

Una vegada comprovats els fets es va muntar un dispositiu en el qual es va aïllar la zona al voltant del carrer Amorós de la citada localitat, amb la finalitat d'impedir que es produís cap incident, ja que el jove es trobava molt alterat i armat amb escopetes i un ganivet, cridant la seva intenció de disparar.

Des d'aquest moment va entrar en acció un negociador especialitzat de la Guàrdia Civil en aquest tipus de situacions, qui va estar a tot moment en contacte amb el jove amb la finalitat de tranquil·litzar-li i que deposés la seva actitud. Sobre les 20:45 hores el jove va decidir deposar la seva actitud, deixant les armes i sortint fos del domicili, moment en el qual va ser reduït i detingut pels agents.

En l'operatiu van intervenir més de 40 agents de la Guàrdia Civil, Policia Local, Bombers i personal sanitari. Durant el dispositiu no va resultar ferida cap persona, el detingut va ser traslladat a dependències de la Guàrdia Civil en Port de Pollença, on aquest matí se li està prenent declaració.