Palmer: “Els treballs a bord del Sorrento són molt complexos i laboriosos; s'estan duent a terme amb la màxima seguretat”

03/05/2015

La delegada del Govern en Illes Balears ha assistit aquesta tarda a una de les reunions tècniques que diàriament realitzen les autoritats marítimes amb l'empresa propietària del buc


La delegada del Govern en Illes Balears, Teresa Palmer, ha assistit aquesta tarda a la reunió tècnica celebrada en Salvament Marítim per avançar en la situació del buc Sorrento, en la qual prenen part els tècnics de l'empresa de salvament contractada per la propietat del buc i les autoritats marítimes d'Illes Balears.

Al final de la mateixa, Palmer ha informat que els treballs que s'estan duent a terme a bord del Sorrento són “molt complexos donades les condicions en la qual es troba el vaixell. A mesura que han anat accedint al vaixell han comprovat que els treballs són molt laboriosos. La part interior del vaixell té zones de dificilísimo accés”.

La delegada del Govern ha afegit que s'està treballant coberta a coberta, “l'objectiu és anar assegurant tot el buc per poder fer el trasllat del vaixell a Sagunt amb les màximes garanties de seguretat”.

El pla de remolc està perfilant-se dia a dia a mesura que avancen els treballs, que estan sent supervisats a tot moment per les autoritats marítimes locals del Ministeri de Foment. La situació del casc és estable i segura, està amarrat a un dels remolcadors i el buc s'està adequant per al seu trasllat.