La Guàrdia Civil deté a dos individus per nombrosos robatoris a l'interior d'habitacions d'hotel del terme municipal de Calvià

08/05/2015

Un dels detinguts s'encarregava de cometre els robatoris i l'altre de revendre els efectes que sostreia el primer


La Guàrdia Civil ha detingut a dos individus com a presumptes autors d'almenys 10 delictes de robatori amb força i un altre d'encobriment. Després de tenir coneixement de la presentació de diverses denúncies de robatori amb força a l'interior de les habitacions d'hotel, components de la Guàrdia Civil de Palmanova, van iniciar una recerca amb la finalitat d'esclarir els il·lícits.

En el transcurs de les gestions, es va aconseguir identificar a un individu que exercia de 'perista', aconseguint recuperar diversos efectes electrònics sostrets a turistes en hotels de les localitats de Magaluf i Cala Vinyas, ambdues localitats pertanyents al terme municipal de Calvià.

Avançant en la recerca es va identificar i va detenir a un segon individu com a autor material d'un delicte de robatori amb força interior d'habitació en un hotel de la localitat de Cala Vinyas. Després de practicar-li un registre al seu domicili se li van intervenir nombrosos objectes entre els quals destacaven rellotges, càmeres de fotos, terminals mòbils, així com una gran quantitat en metàl·lic de divises de diversos països, tots ells sostrets en un hotel de la localitat de Cala Vinyes.

Finalitzades les diligències, es va determinar que un dels detinguts era l'encarregat de cometre els diferents robatoris a les habitacions, d'on sostreia tot tipus d'objectes de valor que posteriorment venien a l'altre detingut, qui es dedicava a “col·locar al mercat negre” els efectes robats. Fins al moment s'han esclarit DEU (10) robatoris en interior d'habitació d'hotel, si ben de moment no es descarta que aquest individu pogués haver comès més robatoris en hotels de la zona.