Teresa Palmer acompanya al president del Govern, Mariano Rajoy, al despatx amb S. M. el Rei en Marivent

Palmer rep al president Rajoy a la base aèria

07/08/2015

La delegada del Govern en Illes Balears, Teresa Palmer Tous, ha acompanyat aquesta tarda al president del Govern, Mariano Rajoy, a l'habitual despatx estiuenc que aquest ha celebrat amb La Seva Majestat el Rei Felipe VI en el Palau de Marivent.

En companyia del coronel cap de la Base Aèria de Son Sant Joan, Francisco Eusebio Lozano, Palmer ha rebut al president Rajoy a la seva arribada a la Base Aèria de Son Sant Joan sobre les 18:30 hores. Des d'aquí, la delegada i el cap de l'Executiu espanyol s'han traslladat al Palau de Marivent on a les 19 hores Felipe VI ha mantingut l'habitual despatx estival amb el president del Govern.

Després de la reunió, Rajoy s'ha dirigit als periodistes per explicar breument els continguts de l'audiència amb La seva Majestat, entre ells les últimes dades "positives" de l'ocupació, el "gran objectiu nacional" de la legislatura que acaba, el Projecte de Pressupostos Generals de l'Estat recentment presentat ("anem a créixer un 3,3% aquest 2015", ha afirmat el president) i l'Operació Passo de l'Estret on ha elogiat "el notable esforç de les nostres Forces i Cossos de Seguretat de l'Estat", entre altres qüestions.

Després d'atendre als mitjans de comunicació, Mariano Rajoy va sopar amb el Rei per, posteriorment, abandonar l'Illa entorn de les 22 hores.