La Guàrdia Civil deté a dos homes i cerca a un altre per 34 delictes de robatori a l'interior d'habitatges vacacionals de Pollença i Alcúdia

10/08/2015

Esclarits 34 robatoris en domicilis i recuperats efectes valorats en 8.500 €


La Guàrdia Civil ha detingut en el marc de l'operació “Llistons” a dues persones i imputat a una altra que es troba en cerca localització i detenció, pel robatori amb força en residències vacacionals de la localitat de Pollença i Alcudia.

Els autors de nacionalitat algeriana, marroquina i una altra espanyola, es valien de cotxes de lloguer i documentació falsificada, per fer-se passar per turistes, una vegada localitzades els habitatges que anaven a assaltar, obstaculitzen a la recerca de la caixa forta, la sostreien i posteriorment la forçaven en un lloc apartat.

Els investigadors de la Guàrdia Civil de Port de Pollença van identificar als autors, i van detenir a dos d'ells que s'amagaven a la zona del S´Arenal, i Polígon de Llevant de Palma de Mallorca.

Amb la desarticulació d'aquest grup s'han esclarit fins a un total 34 robatoris. En registres domiciliaris practicats en la barriada de Verge de Lluc i Polígon de Llevant, s'han recuperat gran quantitat d'objectes robats per valor d'uns 8.500 euros, com a rellotges, perfums, bosses de luxe, joies de gran valor d'or, telèfons mòbils i aparells electrònics d'última generació.