La Policia Nacional desarticula un grup organitzat de lladres de pisos a Palma de Mallorca

24/10/2015

Estaven especialitzats en assaltar domicilis de ciutadans xinesos / Se'ls atribueixen més de 10 robatoris, tots a la capital balear


La Policia Nacional ha desmantellat una banda que estava especialitzada en robar pisos de súbdits asiàtics amb domicili a la capital mallorquina.

El modus operandi que havien dissenyat és molt senzill, coneixien les zones urbana en les quals habiten ciutadans d'origen xinès. Una vegada localitzats els immobles seleccionats, esperaven al fet que en el seu interior no haguessin habitants i mitjançant la força (palanquetas, extractors, claus de bec de lloro...) aconseguien l'accés al pis. Una vegada a l'interior s'apropiaven de tots aquells efectes que tinguessin un mínim de valor amb una fàcil sortida al mercat negre.

Les recerques, dutes a terme pel Grup de Robatoris d'aquesta Prefectura Superior de Policia han estat especialment complexes per les mesures de seguretat que els delinqüents prenien entre ells i en la seva vida no delincuencial.

Els agents continuen les perquisicions per aconseguir el desmantellament complet de la banda i l'esclariment de tots els fets delictius.