La Guàrdia Civil d'Andratx deté a una parella per corrupció de menors

31/12/2015

La Guàrdia Civil ha procedit a la detenció d'una parella com a presumptes autors dels delictes d'inducció a la prostitució, corrupció de menors, abusos sexuals a menors de 16 anys i contra la salut pública.

A la fi del passat mes de novembre, es va rebre una denúncia en dependències de la Guàrdia Civil d'Andratx. En ella uns pares informaven sobre unes festes que s'estaven realitzant en un habitatge de la localitat, a la qual assistien menors d'edat entre els 12 i 15 anys, que podrien estar organitzades per adults.

Arran d'això es va iniciar una recerca en el marc de la 'Operació Tripart' amb la finalitat d'esclarir els fets denunciats. Durant el desenvolupament de la mateixa es va localitzar als menors assistents a aquestes festes i es va explorar als mateixos.

Per a la celebració de les festes o aniversaris, els detinguts facilitaven el seu domicili on se'ls oferia alcohol, tabac i drogues per al seu consum, aprofitant-se així de la vulnerabilitat dels mateixos. El passat dia 28 es va procedir a la detenció dels presumptes autors que van ser posats a disposició Judicial, qui va decretar el seu ingrés a la presó.

L'operació continua oberta, i no es descarten més detencions. En cas que algun ciutadà tingui coneixement de fets similars als descrits, ho pot posar en coneixement de la Guàrdia Civil en el telèfon 062.