Palmer assisteix a la presentació de la fundació CERMI Mujeres en Illes Balears, que ha premiat a l'eurodiputada Rosa Estaràs

Palmer, durant la presentació de la fundació

15/02/2016

La delegada del Govern en Illes Balears, Teresa Palmer, ha assistit aquest migdia a la presentació de la agrupació d'Illes Balears de la fundació Comité Español de Representantes de Personas con Discapacidad (CERMI) Mujeres, que ha premiat a la eurodiputada  Rosa Estaràs.

El CERMI Illes Balears ha fet lliurament de el ‘Premi cermi.es 2015’ en la Categoria Millor Acció en benefici de les Dones amb Discapacitat a l'eurodiputada del PP Rosa Estaràs. L'acte celebrat en el Parlament balear ha servit així mateix per presentar oficialment la fundació CERMI Mujeres a l'Arxipèlag.

A més de Palmer, la presentació de la fundació CERMI i la pròpia Rosa Estaràs han comptat amb el respatller d'institucions i organitzacions que treballen amb discapacitats, així com una àmplia representació institucional i companys d'Estaràs com la portaveu del PP en el Parlament Marga Prohens; el president del PP balear, Miquel Vidal; o el diputat popular Mateo Isern, entre molts altres.