La Guàrdia Civil deté a l'autor de nombrosos robatoris en urbanitzacions de l'illa de Menorca

Part dels objectes recuperats

16/08/2016

La Guàrdia Civil de Menorca ha detingut a una persona autora de nombrosos robatoris a l'interior d'habitatges i apartaments situats en urbanitzacions de la Illa.

L'ara detingut assaltava habitatges situats en diferents urbanitzacions, aprofitant que els seus ocupants, turistes o estiuejants nacionals, s'absentaven de les mateixes.

Aquesta persona va arribar a l'extrem de robar les pròpies claus mestres que utilitzava el personal de neteja per realitzar les seves comeses, introduint-se als apartaments d'ocupació estiuenca i aprofitant que dit personal es trobava treballant en altres estades.

L'autor, utilitzava en els seus desplaçaments varis vehicles de la seva propietat per no ser reconegut tant per possibles testimonis com per la Forces i Cossos de Seguretat, romanent escassos minuts en els llocs seleccionats com a objectiu. Un d'aquests vehicles, concretament una furgoneta, tenia un rètol en el seu exterior que diu “Es realitzen mudances”.

La majoria del botí dels seus robatoris, ho guardava en un garatge privat de la localitat menorquina de Es Castell, mentre que uns altres han estat recuperats després del registre realitzat al domicili del detingut.

Fruit de la recerca dels membres de la Policia Judicial de la Guàrdia Civil, s'han recuperat nombrosos objectes, tals com a rellotges, joies, bijuteria fina, telèfons, eines professionals d'alt valor econòmic (nombroses caixes d'eines, motosierras, cortasetos…etc) canyes i estris de pesca, mobiliari de terrassa…

Com a resultat de les recerques realitzades, no es descarten noves detencions per fets de la mateixa naturalesa comesos en diferents punts de la Illa, tot això en el marc de les tasques de recerca que es mantenen obertes per la Companyia de la Guàrdia Civil de Maó.