La Guàrdia Civil deté a tres dones com a presumptes autores de robatori i lesions amb arma blanca a Son Servera

30/08/2016

La Guàrdia Civil d'Artà ha procedit a la detenció de tres persones, d'entre 18 i 22 anys , veïnes de la localitat de Son Servera, com a presumptes autores d'un delicte de robatori amb violència, lesions amb arma blanca i robatori amb força a casa habitada.

Els fets van tenir lloc entre els dies 20 i 26 del mes en curs, fets que van ser posats en coneixement dels agents que van iniciar una recerca, en el marc de la 'Operació Jucaju' per a la localització dels presumptes autors.

Els autors, primer, utilitzant la intimidació i amenaçant de mort a la víctima per no denunciar el succeït, van robar amb violència a un jove de Son Servera una motxilla amb la seva documentació personal i un telèfon mòbil d'última generació, que va ser recuperat posteriorment pels investigadors. Encara que els autors van amenaçar amb matar-ho i cremar la seva casa si ho denunciava, la víctima va posar els fets en coneixement de la Guàrdia Civil d'Artà.

Dos dies més tard, un altre jove de la localitat, que es va creuar amb els autors del robatori, va ser agredit amb un arma blanca per un d'ells que li va provocar un tall en la nina, rebent punts de sutura. També se'ls atribueix la comissió d'un robatori en un habitatge de la localitat de Cala Millor, a la qual van accedir després de forçar un dels accessos a la mateixa, sostraient una càmera de vídeo, una tablet, una consola de videojocs i un telèfon mòbil.

L'autoritat judicial ha decretat l'ingrés a la presó sense fiança d'un dels tres detinguts.