La Guàrdia Civil deté a dos homes per dues agressions sexuals a Alcúdia

02/07/2017

La Guàrdia Civil ha detingut en les  dues últimes setmanes, a dos homes com a presumptes autors de dues agressions sexuals a dones, la primera  en el Port d'Alcúdia i dies més tard pels mateixos agents va ser detingut un altre home també com a presumpte autor d'una altra agressió sexual, aquesta vegada a Alcúdia.

Els fets de la primera agressió es van produir en una concorreguda zona d'oci nocturn de la localitat de Port d'Alcúdia, la víctima es trobava amb un grup de noies quan es va topar amb l'ara detingut, que li va oferir portar-la amb cotxe fins a l'hotel on s'allotjava. El jove la hi va portar a un aparcament i allí sense intervenir paraula la va forçar fins a consumar l'agressió. Donat l'estat de xoc de la noia, va poder donar pocs detalls de l'agressor i del vehicle que aquest utilitzava.

La Guàrdia Civil de Pollença va muntar un dispositiu amb la finalitat d'identificar a l'individu, que era detingut en la localitat d'Inca, tan sol 24 hores després de l'agressió,  en ser reconegut per un dels investigadors.


Segona agressió sexual

Dies més tard en la localitat de Port d'Alcúdia es va detenir a un altre home per ser presumpte autor d'una agressió sexual.

Aquest altre cas va ocórrer també de matinada, quan  la víctima es va traslladar en taxi  fins a les proximitats  del seu domicili a Alcúdia. Abans d'arribar va decidir apearse i continuar a vaig piular en trobar-se alguna cosa indisposada, per poder prendre l'aire mentre caminava cap a la casa.

Quan la  dona caminava per una  zona poc il·luminada,  es va topar amb un home que va aprofitar la situació de debilitat per agredir-la sexualment. Els crits de la jove van alertar a una parella de turistes que es van apropar al lloc i l'agressor en veure's descobert, es va donar a la fugida.

L'estat de la víctima, va impedir revelar una detallada descripció de l'agressor, però els testimonis no obstant això van detallar amb exactitud la roba que vestia i van assegurar que el noi va fugir en una bicicleta i en la seva huída es va portar amb si la bossa de la víctima. Amb aquests detalls, els investigadors van localitzar en menys de 8 hores a un individu que encaixava amb la descripció de l'autor, si ben el subjecte negava els fets els agents van aconseguir localitzar la seva bicicleta amagada i la bossa de la víctima.