La Guàrdia Civil deté a tres persones i investiga a una altra per nombrosos delictes de robatori en habitatges de Formentera

08/02/2018

Intervinguts efectes procedents de robatoris en un registre al domicili dels detinguts


La Guàrdia Civil ha detingut a tres homes de 18,  22 i 28 anys d'edat i investigat a un altre més de 23 anys, per ser presumptes autors d'encobriment, allanamientos d'estatge i nombrosos robatoris amb força, en interior d'habitatges de Formentera.

Després de rebre diverses denúncies de robatoris i intents de robatoris en habitatges a la illa de Formentera la Guàrdia Civil va iniciar una recerca amb la finalitat d'identificar als autors dels il·lícits. Al llarg de la recerca, els agents van esbrinar que es tractava d'un grup de 4 joves de diverses nacionalitats que havien format una ‘banda’ i es dedicaven a assaltar habitatges quan els habitants es trobaven fora d'elles.

Una vegada van saber de la identitat dels encartados, es va muntar un dispositiu per detenir-los, fet que va ocórrer el passat dia 6 després d'un registre del domicili que usaven. A l'interior s'han recuperat diversos efectes producte dels robatoris, com són principalment aparells electrònics i elèctrics, algun dels quals ja s'han retornat als seus legítims propietaris, els altres estan sent motiu d'estudi per esbrinar d'on ho van sostreure els detinguts.

La recerca continua oberta amb la finalitat de que els guàrdies civils esclareixin més robatoris a la Illa en els quals haguessin participat els detinguts.