Delegació del Govern reclama a l'Ajuntament de Palma l'informe sobre els desperfectes del passeig de Cala Gamba sol·licitat des de setembre de 2017

Salom, amb Noguera i Simarro a Delegació

13/03/2018

La delegada Maria Salom ha rebut al batle Noguera per buscar una solució als desperfectes que sofreix el litoral


La delegada del Govern en Illes Balears,  Maria Salom, ha rebut aquest migdia al batle de Palma, Antoni Noguera, en presència del cap de la Demarcació de Costes a les Illes, Carlos Simarro, per buscar una solució als desperfectes que sofreix des de fa anys una part del passeig de Cala Gamba.

Segons ha reiterat Demarcació de Costas, organisme depenent del Ministeri d'Agricultura i Pesca, Alimentació i Medi ambient, “el responsable de la utilització, conservació i manteniment d'aquesta zona és l'Ajuntament de Palma”, com estableix l'acord signat entre ambdues institucions del projecte de recuperació de la zona costanera entre Ca Pere Antoni i és Carnatge assumit per Cort en 2005.

No obstant això, atenent a la queixes dels veïns del Coll donin Rabassa i després de mantenir reunions amb aquests i amb els responsables municipals, Demarcació de Costas va sol·licitar a l'Ajuntament de Palma al setembre de 2017 un informe on expliqués les necessitats i “avalués els desperfectes” per poder trobar una solució.

“Des de llavors em consta que hem sol·licitat aquest informe a Cort en diverses ocasions” i, fins avui, l'Ajuntament de Palma no ha remès gens a la Delegació del Govern, “tampoc avui”, assenyala Salom. En la reunió d'avui, la delegada del Govern ha tornat a reclamar al batle Noguera la necessitat de comptar amb aquest informe.