Enrique Sánchez Navarrete, nomenat nou director insular de l'Administració General de l'Estat a Eivissa i Formentera

Enrique Sánchez Navarrete, nomenat nou director insular de l'Administració General de l'Estat a Eivissa i Formentera

04/04/2019

La delegada del Govern a les Illes Balears, Rosario Sánchez Grau, ha nomenat a Enrique Sánchez Navarrete com a nou director insular de l'Administració General de l'Estat a Eivissa i Formentera. Substitueix en aquest càrrec a Ramon Roca Mèrida, que ha cessat en les funcions que exercia des del passat mes de juliol perquè formarà part de les candidatures de les eleccions al Parlament de les Illes Balears convocades per al 26 de maig.

 

Enrique Sánchez Navarrete és llicenciat en Psicologia i pertany al Cos Superior de Tècnics d'Institucions Penitenciàries. En l'actualitat era el cap de la Unitat Contra la Violència sobre la Dona a la Direcció Insular de l'Administració General de l'Estat a Eivissa i Formentera.

 

Entre altres càrrecs anteriors ha estat psicòleg del servei de Gestió de Penes i Mesures Alternatives del Centre Penitenciari d'Eivissa, així com a subdirector de Tractament del mateix centre. Entre 2007 i 2015 va ser regidor de l'Ajuntament d'Eivissa, assumint la gestió de l'àrea municipal de Benestar Social i Recursos Humans durant els primers quatre anys.