Catalunya celebra el “Día de l’Emprenedor"

14/06/2010

En el marc de la trobada Biz Barcelona


  • Durant els dies 16 i 17 de juny se duran a terme activitats centrades en el networking, la internacionalització i espais de participació per aquelles persones amb inquietud emprenedora.
  • L’escenari del “Dia de l’Emprenedor” a Barcelona servirà a més per conèixer el guanyador nacional del Premi Emprenedor XXI d’entre tots els guanyadors regionals.

Els dies 16 i 17 són les dates clau d'aquest any per als emprenedors de Catalunya. En el marc Biz Barcelona es celebren les jornades conegudes com a “Dia de l'Emprenedor”, unes activitats que formen part de la iniciativa “Emprenem Junts” que impulsa el Ministeri d'Indústria, Turisme i Comerç a través de la DGPYME i que poden seguir-se a través de la seva pàgina web: www.emprendemosjuntos.es.

El Ministeri d'Indústria aporta aquest any 100.000 euros per cofinançar la celebració d'aquestes jornades amb l'Ajuntament de Barcelona i la Generalitat de Catalunya per al suport a la iniciativa emprenedora i el foment empresarial en la comunitat.

Les jornades emprenedores d'aquest any serveixen de tancament de la iniciativa “Emprenem Junts” 2010 i obren l'espai Saló Emprenedor dins el marc Biz Barcelona en la Fira de Barcelona Montjuïc. Durant les dues jornades es duran a terme activitats centrades en el networking, la internacionalització i espais de participació per a aquelles persones amb inquietud emprenedora. L'escenari del “Dia de l'Emprenedor” a Barcelona servirà a més per conèixer el guanyador nacional del Premi Emprenedor XXI d'entre tots els guanyadors regionals.

Els actes del “Dia de l'Emprenedor” comprendran sessions plenàries i tallers de ponents com Alan Barrel, Soci fundador de Library House i docent en la Universitat de Cambridge; Àngel Colomina, Director General de la Fundació INCYDE; Eva Abans, d'ERNST & YOUNG; Covadonga Soto, Mànager de Màrqueting de Google o Mike McCready, CEO de MusicXray entre una extensa llista de professionals. A més, tindran lloc la Pecha Kucha Night Especial, per a la presentació de projectes i empreses innovadores; l'espai “Connexions improbables”, trobada multidisciplinària entre artistes, científics i empreses; Agents&Brokers, per a la cerca d'agents comercials i la Barcelona Networking Day.

Els assistents trobaran informació pràctica durant el “Dia de l'Emprenedor” amb la novetat d'un servei de ludoteca per als pares emprenedors.