Avui s’incorporen 297 nous agents de la Policia Nacional a Catalunya

23-11-2011

# x
ampliar agentes

Els policies que avui s'uneixen a les diferents dependències policials de la regió, pertanyen a la XXV-B Promoció de l'Escala Bàsica que va jurar el seu càrrec a Àvila el passat mes d'octubre, integrada per 2499 agents que aquests dies es presenten en les plantilles de tot Espanya. Aquests agents estaran destinats a la Prefectura de la Policia, amb 130 nous efectius; l’aeroport d’El Prat de Llobregat, amb altres 50 agents més, o la Unitat d’Estrangeria i Documentació de la Jonquera, amb 25, són algunes de les plantilles de destí

ampliar jubilados

En el mateix acte s'ha volgut retre homenatge a agents jubilats de la Prefactura Superior de Catalunya. Se'ls ha lliurat una medalla i un diploma conmemoratiu.

ampliar director general

El director general de la Policia i de la Guàrdia Civil, Francisco Javier Velázquez, acompanyat per la delegada del Govern a Catalunya, Montserrat Garcia Llovera, ha presidit avui la incorporació de 297 nous agents de la Policia Nacional a Catalunya. L'acte s'ha desenvolupat avui al Complex Policial de la Zona Franca de Barcelona i ha comptat també amb la presència del Subdelegat del Govern a Barcelona, Ernesto Bordanaba, entre altres autoritats civils i responsables policials.